• Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis kentekens & rode cadeaustrik
  • 2 jaar garantie (accu 6 maanden)
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Lorem ipsum

Volkswagen kinderauto

Heb je, je kind altijd al een mooie of stoere Volkswagen kinderauto cadeau willen doen? Bij KidsRides.nl kun je kiezen uit een ruim assortiment kinderauto’s.

Geen producten gevonden...
Volkswagen kinderauto

Heb je, je kind altijd al een mooie of stoere Volkswagen kinderauto cadeau willen doen? Bij KidsRides.nl kun je kiezen uit een ruim assortiment kinderauto’s. Zo maak je de beste keuze voor je zoon of dochter en zal je kind straks indruk maken op zijn of haar vrienden! De kinderauto’s zijn voordelig en op het moment dat je kind de auto zelf nog niet kan besturen kun je de controle van de auto overnemen dankzij de bijgeleverde afstandsbediening.

Elektrische Volkswagen Kinderauto

Met een Volkswagen kinderauto heeft je kind de ultieme beleving! De kinderauto’s worden geproduceerd onder licentie van Volkswagen waardoor ze bijna niet van een echte Volkswagen te onderscheiden zijn. Houdt je kind van een prachtige rode auto of een stoere zwarte auto? KidsRides.nl heeft verschillende Volkswagen kinderauto’s waarmee ouders hun kinderen gelukkig maken. Bij KidsRides.nl is alles mogelijk en direct uit voorraad leverbaar!

Rijk uitgeruste Volkswagen

De rijk uitgeruste Volkswagen lijkt levensecht! De kinderauto’s beschikken over dubbele motoren en een “soft start” functie waardoor je kind geen schok zal voelen bij het gasgeven met de auto. De snelheid van de auto wordt geleidelijk opgebouwd.

De Volkswagen kinderauto heeft een prachtige afwerking. Het beschikt over volledig rubberen banden, verlichting en een claxon. Ook is het mogelijk om je kind naar zijn of haar favoriete muziek te laten luisteren door de USB-, mini DS- en MP3-ingang. Bij de kinderauto wordt een 2.4 GHz afstandsbediening geleverd waarmee ouders de auto volledig kunnen besturen, de snelheid kunnen instellen en de auto blokkeren wanneer dit nodig mocht zijn.

De kinderauto’s van KidsRides.nl hebben allemaal een CE-markering en voldoen aan strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Type Volkswagen

Alle merken

Type voertuigen

Volkswagen Beetle rozeAudiElektrische kinderauto
Volkswagen Beetle witBentley2 persoons kinderauto
 BMWkinderscooters
 FordMotoren
 LamborghiniSkelters
 Mercedes-Benz 
 Range Rover 
 Vespa 
 Volkswagen 
 Volvo