• Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis kentekens & rode cadeaustrik
  • 2 jaar garantie (accu 6 maanden)
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Lorem ipsum

Kidsrides garantie

Indien u bij ons een product koopt, ontvangt u van ons in principe garantie voor een periode van 24 maanden. Mocht het product na 24 maanden defect zijn, dan kunt u alsnog contact met ons opnemen en zullen wij ons best doen om u van dienst te zijn. Garantie biedt u als consument de nodige voordelen. Indien een product niet meer goed functioneert binnen de garantieperiode, kunt u altijd bij ons terecht. Binnen deze termijn heeft u recht op een gratis reparatie, of een nieuw product (indien reparatie niet meer mogelijk is). Accu's vormen een uitzondering. Daar geven wij 6 maanden garantie op mits de oplaad en onderhoud instructies goed zijn gevolgd door de klant. Garantie geldt niet voor schade, breuk of slijtage door gebruik. Indien u gebruik wilt maken van onze garantie, neem dan contact met ons op.


Product defect bij ontvangst
Mocht u een product van ons ontvangen dat defect is of niet goed werkt, stuur ons dan direct een e-mail. Beschrijf in de mail precies het defect en stuur indien mogelijk een foto mee in de bijlage. Vermeldt ook in de mail uw aankoopdatum en bestelnummer. U kunt ook reageren op uw eerdere ontvangen bestelbevestiging via de mail. Op die manier kunnen wij uw klacht makkelijker en efficiënter behandelen.


Hoe werkt de garantieaanvraag?
Stuur ons een e-mail met uw klacht en aankoopgegevens. Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen en de klacht bespreken. Indien reparatie niet mogelijk is wordt het product omgeruild voor een nieuw exemplaar. In bepaalde gevallen dient het product naar ons te worden opgestuurd, bewaar daarom de doos goed. Wij zullen uw klacht zo snel mogelijk in behandeling nemen en van daaruit een oplossing bieden.