• Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis kentekens & rode cadeaustrik
  • 2 jaar garantie (accu 6 maanden)
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Lorem ipsum

Volvo kinderauto

Met een stoere Volvo kinderauto krijgt je kind een prachtig cadeau!

Geen producten gevonden...
Volvo kinderauto

De stoere Volvo kinderauto’s van KidsRides.nl maken gegarandeerd indruk op de vriendjes van je kinderen. De Volvo kinderauto’s zijn niet alleen voordeling, maar ook bijna niet van echt te onderscheiden. De bijgeleverde afstandsbediening kun je gebruiken op het moment dat je kind de auto zelf nog niet kan besturen.

Elektrische Volvo Kinderauto

De Volvo kinderauto’s worden geproduceerd onder licentie van Volvo waardoor je dus bijna niet het verschil zal zien met een echt Volvo auto! De details zijn prachtig afgewerkt en bij KidsRides.nl is alles mogelijk. De auto’s zijn uit voorraad leverbaar. Bestel snel een Volvo kinderauto en bezorg je kind een onvergetelijke rijervaring!

Rijk uitgeruste Volvo

Rijden met een elektrische Volvo kinderauto is nog nooit zo leuk geweest! De Volvo’s zijn rijk uitgerust met vele opties. Ze beschikken over een claxon, verlichting, twee echte deuren, volledig rubberen banden en muziekjes. Door de “soft start” functie zullen kinderen geen schokje voelen wanneer ze gasgeven met de auto.

Tijdens het rijden kan je zoon of dochter naar zijn of haar favoriete muziek luisteren dankzij de MP3- TF- en USB-aansluiting. Bij de Volvo kinderauto’s wordt een 2.4 GHz afstandsbediening geleverd. Hierdoor kunnen ouders de auto’s besturen van kinderen die dit zelf nog niet kunnen. Met de afstandsbediening kun je de auto volledig besturen, de snelheid aanpassen en de auto blokkeren wanneer dit nodig is.

De kinderauto’s van KidsRides.nl hebben allemaal een CE-markering en voldoen aan strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Alle merken

Type voertuigen

AudiElektrische kinderauto
Bentley2 persoons kinderauto
BMWkinderscooters
FordMotoren
LamborghiniSkelters
Mercedes-Benz 
Range Rover 
Vespa 
Volkswagen 
Volvo