• Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis kentekens & rode cadeaustrik
  • 2 jaar garantie (accu 6 maanden)
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Lorem ipsum

Toyota kinderauto

Op zoek naar een moderne Toyota kinderauto? KidsRides.nl heeft een rijk assortiment waardoor je een auto kiest die het beste bij je kind past!

Geen producten gevonden...
Toyota kinderauto

Op zoek naar een moderne Toyota kinderauto? KidsRides.nl heeft een rijk assortiment waardoor je een auto kiest die het beste bij je kind past! De Toyota kinderauto’s zijn niet te onderscheiden van een echte Toyota en door de meegeleverde afstandsbediening kunnen ouders de auto’s besturen van kinderen die dit zelf nog niet kunnen.

Elektrische Toyota Kinderauto

De Toyota kinderauto’s van KidsRides.nl zijn onder licentie van Toyota gemaakt. De auto’s zijn bijna niet te onderscheiden van een echte Toyota! De auto’s zijn geschikt voor verschillende leeftijden en verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo weet je zeker dat je bij KidsRides.nl de beste keuze maakt voor je kind.

Rijk uitgeruste Toyota

Met een Toyota kinderauto van KidsRides.nl verzeker je, je kind van optimaal rijplezier. De auto’s zijn rijk uitgerust en voorzien van vele opties. Houdt je kind van muziek? Door de USB-, mini DS- en MP3-ingang kan je kind luisteren naar zijn of haar favoriete liedjes!

De auto’s zijn prachtig afgewerkt met echte deuren, een mooi interieur en verlichting. Wanneer kinderen de auto zelf nog niet kunnen besturen dan kunnen ouders dat overnemen door de 2.4 GHz afstandsbediening die wordt meegeleverd. Met de afstandsbediening kunnen ouders de auto zelf besturen, de snelheid aanpassen en de auto blokkeren wanneer dit nodig is.

De kinderauto’s van KidsRides.nl hebben allemaal een CE-markering en voldoen aan strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Alle merken

Type voertuigen

AudiElektrische kinderauto
Bentley2 persoons kinderauto
BMWkinderscooters
FordMotoren
LamborghiniSkelters
Mercedes-Benz 
Range Rover 
Vespa 
Volkswagen 
Volvo