• Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis kentekenstickers (bij kinderauto)
  • Bezorging in Nederland & België
  • 30 dagen bedenktijd
  • Lorem ipsum

Jeep

Geen producten gevonden...
Jeep

Op zoek naar een stoere Jeep kinderauto die haast niet van echt te onderscheiden is? Neem dan een kijkje in het assortiment van KidsRides.nl! Onze voordelige kinderauto’s zijn modern, mooi en geven je kind een onvergetelijke rijervaring.

Elektrische Jeep Kinderauto

Ben je op zoek naar een Jeep kinderauto die bij je zoon of dochter past? Je hebt de keuze uit verschillende modellen en kleuren, waardoor je kind optimaal plezier zal beleven van zijn of haar Jeep kinderauto. De kinderauto’s bij KidsRides.nl zijn gemaakt onder licentie van Jeep en niet van echt te onderscheiden! De auto’s zijn uit voorraad leverbaar.

Rijk uitgeruste Jeep

Met de Jeep kinderauto zullen kinderen zich niet vervelen! De kinderauto is rijk uitgerust met verschillende opties wat de rijervaring compleet zal maken. De Jeeps hebben een prachtige afwerking, echte deuren en verlichting. De auto’s rijden comfortabel en hebben de mogelijkheid om tijdens het rijden de favoriete muziek van je zoon of dochter af te spelen!

Bij de kinderauto’s wordt een 2.4 GHz afstandsbediening meegeleverd. Op het moment dat kinderen de auto nog niet zelfstandig kunnen besturen dan kunnen ouders met de afstandsbediening de auto volledig besturen, de snelheid aanpassen en de auto blokkeren wanneer dit nodig mocht zijn.

De kinderauto’s van KidsRides.nl hebben allemaal een CE-markering en voldoen aan strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.