• Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis kentekenstickers (bij kinderauto)
  • Bezorging in Nederland & België
  • 30 dagen bedenktijd
  • Lorem ipsum

Toyota

Geen producten gevonden...
Toyota

Op zoek naar een moderne Toyota kinderauto? KidsRides.nl heeft een rijk assortiment waardoor je een auto kiest die het beste bij je kind past! De Toyota kinderauto’s zijn niet te onderscheiden van een echte Toyota en door de meegeleverde afstandsbediening kunnen ouders de auto’s besturen van kinderen die dit zelf nog niet kunnen.

Elektrische Toyota Kinderauto

De Toyota kinderauto’s van KidsRides.nl zijn onder licentie van Toyota gemaakt. De auto’s zijn bijna niet te onderscheiden van een echte Toyota! De auto’s zijn geschikt voor verschillende leeftijden en verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo weet je zeker dat je bij KidsRides.nl de beste keuze maakt voor je kind.

Rijk uitgeruste Toyota

Met een Toyota kinderauto van KidsRides.nl verzeker je, je kind van optimaal rijplezier. De auto’s zijn rijk uitgerust en voorzien van vele opties. Houdt je kind van muziek? Door de USB-, mini DS- en MP3-ingang kan je kind luisteren naar zijn of haar favoriete liedjes!

De auto’s zijn prachtig afgewerkt met echte deuren, een mooi interieur en verlichting. Wanneer kinderen de auto zelf nog niet kunnen besturen dan kunnen ouders dat overnemen door de 2.4 GHz afstandsbediening die wordt meegeleverd. Met de afstandsbediening kunnen ouders de auto zelf besturen, de snelheid aanpassen en de auto blokkeren wanneer dit nodig is.

De kinderauto’s van KidsRides.nl hebben allemaal een CE-markering en voldoen aan strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Type Mercedes

Alle merken

Type voertuigen

Mercedes G63 AMG zwartAudiAuto's
Mercedes G63 AMG witBentleyScooters
Mercedes GLE zwartBMWMotoren
Mercedes GLE blauwFordSkelters
Mercedes GLC rozeLamborghini 
Mercedes GlA witRange Rover 
Mercedes GLA zwartVespa 
Mercedes 300S zwartVolkswagen 
 Volvo